LOKASI

Perjalanan Melalui Bot
Perjalanan Melalui Bot

Kami mengendalikan perkhidmatan bot berjadual dari Jeti Shahbandar, Kuala Terengganu ke resort pada setiap hari. Mengambil masa kira-kira 1.5 jam perjalanan bot tanpa persinggahan yang akan membawa anda terus ke Laguna Pulau Redang Resort, ibarat melangkah ke pintu syurga. 

Perjalanan Melalui Darat
Perjalanan Melalui Darat

Bas ekspres dan teksi luar kawasan menawarkan perkhidmatan pengangkutan dari Kuala Lumpur ke Kuala Terengganu. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 6 jam beranggaran sejauh 459km. Apabila tiba di terminal bas Kuala Terengganu, anda boleh mengambil teksi atau perkhidmatan bas ulang-alik untuk Shahbandar jeti untuk menaiki feri eksklusif kami ke resort. 

Perjalanan Melalui Udara
Perjalanan Melalui Udara
MALAYSIA AIRLINES, AIRASIA, FIREFLY dan MALINDO AIR mengoperasi penerbangan secara harian dari Kuala Lumpur ke Kuala Terengganu. Setibanya di Kuala Terengganu, anda boleh mengambil teksi atau perkhidmatan bas ulang-alik kami dari LAPANGAN TERBANG SULTAN MAHMUD ke jeti  Shahbandar , untuk menaiki feri eksklusif kami ke resort. 
Location Map
Location Map

Laguna Redang Island Resort located at one of the beautiful island in Malaysia, Redang Island, which on the East Coast of Malaysia, just 45km off the coast of Terengganu state in Malaysia.