Jenis Bilik

DELUXE GARDEN

Pilihan antara bilik bertilam saiz Queen atau kembar; 172 bilik Deluxe Garden ini menghadap taman landskap yang mempesonakan atau hutan hijau semula jadi. Saiz bilik adalah (anggaran) 300-340 kaki persegi. Bilik bersambung ada disediakan. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximun 6 pax per room

DELUXE POOL

Pilihan antara bilik bertilam saiz Queen atau kembar; 50 bilik Deluxe Pool ini menghadap kolam renang besar dan kolam kanak-kanak. Saiz bilik adalah (anggaran) 300-340 kaki persegi. Bilik bersambung ada disediakan. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximun 6 pax per room

DELUXE SEA

Pilihan antara bilik katil berkembar atau katil individu; 28 bilik Deluxe Seaview berlatarkan pemandangan pantai berpasir putih serta lautan biru. Saiz bilik adalah (anggaran) 300-340 kaki persegi. Terdapat bilik bersambung dengan bilik Premier Seaview. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximun 6 pax per room

PREMIER SEA

Pilihan antara bilik katil berkembar atau katil individu; setiap satu daripada 12 bilik Premier Sea direka dengan indah dan dilengkapi dengan balkoni yang luas serta menghadap pantai berpasir putih dan lautan biru. Saiz bilik adalah (anggaran) 400 kaki persegi. Terdapat bilik bersambung dengan bilik Premier Seaview. Unit terhad dan tertakluk pada ketersediaan.
Maximun 3 pax per room